default logo


Allotjament

Disposem de dues cases rurals amb capacitat total màxima per a 21 persones, repartides en una de 10 i l'altra d'11 places amb possibilitat de llits auxiliars.
Les habitacions es lloguen en servei d'allotjament i esmorzar.
L’apartament es lloga en servei d’allotjament sense àpats.
Llitet de viatge gratuït per a nadons i nens fins a 2 anys.


Casa I "Mas petit"

Mas-del-Cigarrer-Alojamiento-Mas-Petit-01

Distribuïda en un apartament de 4 places a la planta baixa totalment equipat (2 habitacions dobles, bany, cuina, sala i menjador), i a la planta superior hi ha una habitació doble amb bany i una familiar (4 places) amb bany. La comunicació entre ambdues plantes és exterior. Aquesta casa es pot llogar sencera per a 10/12 places o per estances (Apartament per a 4 i/o Hab. per a 2 i/o Hab. per a 4).
[+info]

Casa II "Mas nou"

Mas-del-Cigarrer-Alojamiento-Mas-Nou-01

Casa inaugurada al setembre de 2010, amb 4 habitacions dobles i una triple, totes amb bany propi. Gran sala d'estar comuna amb molta llum natural.
Tres de les habitacions són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.
Es pot llogar sencera (11 places) o cada unitat per separat i permet llits auxiliars. Aquesta casa no disposa de cuina i s’ofereix en servei d’allotjament i esmorzar o mitja pensió (sopar o dinar).
Aquesta casa no disposa de TV.
[+info]


Promocions

Mas-del-Cigarrer-Tarifas

Entre setmana

Fes 3 nits per a 2 persones compartint habitació doble en servei d’allotjament i esmorzar i te’n regalem un altre. Demana’ns informació. Condicions : només en dies laborables, no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost.
Continuar llegint →
Gent anant en bicicleta

Estada cap de setmana + sortida en bicicleta

Estada de 2 nits per a 2 persones compartint habitació doble amb esmorzar + lloguer de bicicleta i servei de recollida per la Via Verda de la Terra Alta + 2 entrades al Centre Picasso : 248 € (iva inclòs). Condicions : no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost. Recorregut e
Continuar llegint →