default logo


Casa II “Mas nou”

Casa inaugurada al setembre de 2010, amb 4 habitacions dobles i una triple, totes amb bany propi. Gran sala d'estar comuna amb molta llum natural.
Tres de les habitacions són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.
Es pot llogar sencera (11 places) o cada unitat per separat i permet llits auxiliars. Aquesta casa no disposa de cuina i s’ofereix en servei d’allotjament i esmorzar o mitja pensió (sopar o dinar).
Aquesta casa no disposa de TV.


Habitació doble


Habitació triple


Habitació doble


Habitació doble


Habitació doble


Promocions

RESTAURANT OBERT EN SERVEI DE MENÚ DIARI TOT L’AGOST

Durant tot el mes d’agost el nostre restaurant és obert en servei de migdia i nit. Us oferim el nostre tradicional menú de 18€. També podeu fer els vostres encàrrecs per a servei de carta amb suficient antel.lació (Ternascos, Arrossos, Cargolades , etc ).
Continuar llegint →

CANVI D’HORARI I DE SERVEI DE CARTA

A PARTIR DEL 15 D’OCTUBRE TENIM L’HORARI SEGÜENT : RESTAURANT OBERT ALS MIGDIES DE DIJOUS A DIUMENGE I NITS DE DIVENDRES I DISSABTE. NOMÉS SERVEI DE MENÚ CARTA I PLATS ESPECIALS NOMÉS PER ENCÀRREC. ALLOTJAMENT OBERT TOTS ELS DIES.
Continuar llegint →
Mas-del-Cigarrer-Tarifas

Entre setmana

Fes 3 nits per a 2 persones compartint habitació doble en servei d’allotjament i esmorzar i te’n regalem un altre. Demana’ns informació. Condicions : només en dies laborables, no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost.
Continuar llegint →
Mas-del-Cigarrer-Entorno-Activitats

Estada cap de setmana + sortida en bicicleta

Estada de 2 nits per a 2 persones compartint habitació doble en servei de mitja pensió + lloguer de bicicleta i servei de recollida per la Via Verda de la Terra Alta + 2 entrades al Centre Picasso : 255 € (iva inclòs). Condicions : no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost.
Continuar llegint →