default logo


Entorn

Ens trobem a la porta del Parc Natural dels Ports, al municipi d'Horta de Sant Joan, poble reconegut pel seu interès arquitectònic i paisatgístic i per la empremta de Picasso, de la que n'és testimoni el Centre Picasso d'Orta.
Mereix una visita el Convent de Sant Salvador a peu de la singular muntanya de Santa Bàrbara, on, si ho desitgeu, podeu fer una visita guiada.
La Via Verda de la Terra Alta, antic recorregut ferroviari, s'ha convertit en un circuit idoni per fer passejades a peu o en bicicleta. Consulteu les nostres ofertes d’estada + bicicleta.
Els múltiples recorreguts pels Ports poden gaudir-se durant tot l'any, a la recerca de rius, cascades i tolls. Podeu fer barranquisme, escalada, senderisme, etc.
Gaudiu dels pobles de la Terra Alta i el Matarranya d’ imponents arquitectures medievals, pobles tranquils que us proposen un gran ventall d’oferta cultural: edificis singulars del Modernisme, museus, exposicions i concerts a l’estiu. A més a més d’endinsar-vos en la cultura de la vinya i el vi.


Enllaços per a més informació de llocs d'especial interés:

· CENTRE PICASSO ORTA
· PARC NATURAL DELS PORTS
· TERRES MAGAZINE
· CENTRE ESTUDIS BATALLA DE L’EBRE
· MONTSPORT


Activitats

Mas-del-Cigarrer-Entorno-Activitats

...

Cultura

Mas-del-Cigarrer-Entorno-Cultura

...