default logo


  • El Mas petit
  • Apartament
    Completament equipat per sentir-te com a casa
  • Habitació doble
    Gaudeix de les fantàstiques vistes dels Ports
  • Habitació familiar
    Per a conviure en família

Casa I “Mas petit”

Distribuïda en un apartament de 4 places a la planta baixa totalment equipat (2 habitacions dobles, bany, cuina, sala i menjador), i a la planta superior hi ha una habitació doble amb bany i una familiar (4 places) amb bany. La comunicació entre ambdues plantes és exterior. Aquesta casa es pot llogar sencera per a 10/12 places o per estances (Apartament per a 4 i/o Hab. per a 2 i/o Hab. per a 4).


Apartament


Habitació doble


Habitació familiar


Promocions

RESTAURANT OBERT EN SERVEI DE MENÚ DIARI TOT L’AGOST

Durant tot el mes d’agost el nostre restaurant és obert en servei de migdia i nit. Us oferim el nostre tradicional menú de 18€. També podeu fer els vostres encàrrecs per a servei de carta amb suficient antel.lació (Ternascos, Arrossos, Cargolades , etc ).
Continuar llegint →

CANVI D’HORARI I DE SERVEI DE CARTA

A PARTIR DEL 15 D’OCTUBRE TENIM L’HORARI SEGÜENT : RESTAURANT OBERT ALS MIGDIES DE DIJOUS A DIUMENGE I NITS DE DIVENDRES I DISSABTE. NOMÉS SERVEI DE MENÚ CARTA I PLATS ESPECIALS NOMÉS PER ENCÀRREC. ALLOTJAMENT OBERT TOTS ELS DIES.
Continuar llegint →
Mas-del-Cigarrer-Tarifas

Entre setmana

Fes 3 nits per a 2 persones compartint habitació doble en servei d’allotjament i esmorzar i te’n regalem un altre. Demana’ns informació. Condicions : només en dies laborables, no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost.
Continuar llegint →
Mas-del-Cigarrer-Entorno-Activitats

Estada cap de setmana + sortida en bicicleta

Estada de 2 nits per a 2 persones compartint habitació doble en servei de mitja pensió + lloguer de bicicleta i servei de recollida per la Via Verda de la Terra Alta + 2 entrades al Centre Picasso : 255 € (iva inclòs). Condicions : no vàlid per ponts, setmana santa, cap d’any o agost.
Continuar llegint →